Over ons

Rapido Car Wash | Missie

Rapido Car Wash wil met de schoonste, borstelvrije en technisch meest geavanceerde autowas techniek de Benelux veroveren. Een locatie uitgerust met deze unieke borstelvrije (touchless of no-touch) wasinstallatie kan worden geactiveerd door kaart, pin en pas.

24/7 self service ligt nu binnen handbereik.

Een gezamenlijke ambitie | Uw partner om te groeien

Merkt u dat er bij uw klanten kansen liggen om uw dienstverlening uit te breiden op het gebied van borstelvrij autowassen? Laat deze kansen niet langer onbenut en werk samen met Rapido Car Wash.

De toepassing van moderne IT technieken zorgt voor continue beschikbaarheid van de autowas faciliteit en geeft een extra dimensie aan veiligheid, snelheid en efficiency. Exploitanten van tankstations ontdekken hiermee extra verdiencapaciteit met een aantrekkelijk omzet potentieel.

Gesterkt door de complementaire diensten, knowhow en waarden waar wij allen achterstaan, verbinden wij de zakelijke kant met de verwachtingen van de klant.

Louter voordelen:
◊ Geen hoge investering vereist
◊ U bedient en behoudt uw eigen klanten
◊ Zonder personeel
◊ Aantrekkelijk verdienmodel
◊ Autonome groei

Het verhaal van de klant

Door te luisteren naar de beleving en verhalen van de klanten wordt duidelijk dat met het introduceren van een borstelvrije autowas techniek in Nederland en de Benelux het gat in de markt kan worden opgevuld.

De borstelvrije techniek spreekt de klant onmiddellijk aan. De techniek zorgt voor continue beschikbaarheid van wasdiensten en geeft een extra dimensie aan toekomstige intelligente toepassingen.

Voldoen aan de verwachtingen van de klant:
◊ Borstelvrij wassen staat voor schoon, veilig en krasvrij wassen.

◊ Beschikbaarheid (24/7)

◊ Gebruik- en betaalgemak

◊ Alles gecentreerd rondom uw klant

◊ Duurzaam, innovatief en MVO

Winst door techniek

Het ontwerp van locaties voor deze techniek maakt uw auto was business uniek, functioneler en toegankelijker dan de tot nu toe bekende, conventionele wasstraten.

De techniek is ontwikkeld als een alternatief voor het fysieke contact met textiele materialen, boenende en roterende borstels, sponzen etc.. Het verkleint daarmee de kans op daardoor veroorzaakte schade aan lak, auto en accessoires.

Het gezamenlijke doel is om de verwachtingen van klanten te overtreffen. Dat doen wij onder meer door vernieuwende technologische oplossingen te implementeren en de ontwikkeling en uitrusting van de was en locaties te begeleiden.

Winst door techniek wordt mede bereikt door eenvoud in integratie. Integratie van tijd, plaats en kwaliteiten. Het samenbrengen van zakelijke dimensies. Maar ook het integreren van technische toepassingen, diensten en informatie.

Samen succesvol staat ook voor:
◊ Gemeenschappelijke doelstelling
◊ Makkelijk schaalbare productiecapaciteit
◊ Dienstverlening vanuit bestaande faciliteiten
◊ Kosten voordeel / toegevoegde waarde
◊ Goede verdienkansen en winstmarges

Proof of Concept | Eenvoud door integratie

Bezoek de waslocatie in Amersfoort en maak kennis met de werking van de borstelvrije wastechniek en bijzondere features. Ervaar dat technologie en functionaliteit aansluiten bij de belevingswereld van gebruikers. Overtuig u van de zakelijke potentie van deze wastechniek die complementair is aan bestaande diensten op uw locatie.

Integratie levert meer op dan de som der delen. Door een bezoek aan onze waslocatie, informatie uitwisselen en het gebruik maken van nieuwe technologieën, krijgen zakelijke ideeën een stuk meer richting en raken potentiële afnemers sneller overtuigd van de slagingskansen.

Kies voor Rapido Car Wash als partner om te groeien.